Depeche Mode live band

Enjoy The Silence giver koncert på Kulturhuset Islands Brygge

Lørdag 16. oktober 2021 spiller Enjoy Silence I Kulturhuset Islands Brygge. Kom med til et brag af en fest når Depeche Mode kopierne i Enjoy The Silence spiller alle de fedeste Depeche Mode numre live. Efter Koncerten vil festen fortsætte med musik fra DJ pulten og kolde drinks i baren. Tjek Kulturhusets hjemmeside

Depeche Mode coverband

Enjoy The Silence i Horsens Ny Teater

Lørdag 11. maj er Enjoy The Silence igen klar til at sparke festen i gang i Horsens Ny Teater. Sætlisten er også denne gang fyldt op med 25 af Depeche Modes bedste numre, og coverbandet glæder sig til at spille i Horsen. Hvis du kan lide Depeche Modes musik, så kom forbi til en festlig aften med fadøl i baren og rumklang på vokalen.

Enjoy The Silence - Kim Ringgaard

Enjoy The Silence i Horsens Ny Teater

Lørdag 11. Maj kl. 20:00 giver Enjoy The Silence koncert i Horsens Ny Teater. Coverbandet pakker tourbussen og drøner mod det herlige Jylland, og lover at give et brag af en koncert i Horsens Ny Teater. Køb billet til en aften dressed in black.

Coverband

Koncertoptagelse med coverbandet

Til Enjoy The Silences sidste koncert på Kellerdirk optog coverbandets lydmand koncerten. Bandet har lagt nogle af optagelserne online. Under menupunktet "Musik" kan du lytte til coverbandets versioner af No disco og I feel you live fra koncerten. I takt med at bandet får mixet nummerne fra koncerten færdigt, vil de bliver lagt online på hjemmesiden. Indtil da, må du altså nøjdes med de to Depeche Mode klassikere.

Coverband Depeche Mode

Koncert med Enjoy The Silence på Snogebæk Havnefest

For første gang i karrieren spiller Enjoy The Silence på Bornholm. Det sker fredag 25. juli 2014, hvor coverbandet indtager scenen på Snogebæk havnefest. Coverbandet har til taget et par nye Depeche Mode numre med i bagagen, som de vil spille til koncerten.

Er du til Depeche Mode´s musik, sommer, sol og fadøl, - så køb din billet til koncerten allerede i dag.

Coverband

Enjoy The Silence spiller Esbjerg Rockfestival

25. maj, 2012. Som spydspids indtager Enjoy The Silence som det første band scenen ved årets Esbjerg Rock Festival – stedet hvor jambands og popikoner fra firserne nikker solen en skalle.

Gennem en times intensiv koncert kan du sammen med et feststemt festivalspublikum lytte og danse dig ind i sommeren til Depeche Modes største hits, leveret af os – et yderst veloplagt coverband.

Og vores forsanger har øvet op på Dave Gahans dansetrin og svingninger med mikrofonstativet. Han lufter alle de moves, han normalt ikke kan lave på de små klubscener uden at slå bandet til blods.

Esbjerg Rock Festival afholdes d. 1 – 2. juni 2012. Hvis du vil opleve os, Nik Kershaw, Kim Wilde og de andre firserkoryfæer

Coverband Depeche Mode live

Koncert på Drop Inn

Lørdag 17. august fyrer Enjoy The Silence op under kedlerne på Drop Inn i København. Kig forbi til en hyggelig aften med fadøl i baren, Depeche Modes musik, og et band der kun overgåes af originalerne. Koncerten begynder kl. 23:45. Læs mere om koncerten på Drop Inn´s hjemmeside.

Coverband Depeche Mode live

Enjoy The Silence på tour 2008

Mandag tager Enjoy The Silence på deres første tour uden for landets grænser. Coverbandet skal spille fire koncerter på fire dage i henholdsvis Istanbul, Bursa, Ankara og Izmir. Bandet danske fans kan til gengæld se frem til en intimkoncert på Drop INN i slutningen af oktober, hvor det er publikum, som bedstemmer, hvilke Depeche Mode numre coverbandets sætliste skal bestå af. Vel mødt!.

Depeche Mode interview

Interview i Metroexpress

I dagens udgave af MetroExpress kan man læse et interview med Enjoy The Silence sanger Kim Ringgaard. Coverbandes forsanger fortæller hvorfor bandet begyndte at spille Depeche Modes musik, og hvordan bandet forsøger at give musikken et tvist, så sangene ikke lyder 100% som Depeche Modes egne versioner af sangene.